El programa de
administració de
finques més
intuïtiu

Pragma és la solució definitiva per a la digitalització de l'administració de finques i la gestió immobiliària.

Un ecosistema únic

L'ecosistema Pragma ofereix tots els productes i serveis per una digitalització eficient del teu despatx de gestió immobiliària.

Serveis

Descobreix els nostres serveis a mida per a administradors de finques, agències immobiliàries, gestors patrimonials. Serveis de disseny web i màrqueting digital, gestió comptable, formació i molt més.

Adminet

Un dels programaris dadministració de finques i gestió patrimonial més complets i intuïtius del mercat. Amb mòduls adaptats a la teva gestió, podràs escalar el teu negoci gràcies al control i automatització de tasques en el seu entorn.

Pragma +

El programa de serveis per referència que permet estalviar les comunitats i beneficia els administradors. Descobreix el nostre servei de gestió d'incidències i accedeix a grans ofertes en assegurances i energia.

Característiques del programari

Signatura electrònica Pòlisses de Assegurances Disseny ecosistema web Signatura electrònica

Lector de factures PDF Tutories a mida Lector de factures PDF Lector de factures PDF

Academy

L'acadèmia Pragma és un centre de recursos formatius on podràs aprendre a obtenir els millors resultats del nostre programa i estar al dia de l'ús de nous desenvolupaments per sacar el màxim potencial a la teva gestió immobiliària.

Descobreix les nostres seccions dedicades a manuals complets d'ajuda sobre Adminet, un entorn on compartim tots els webinars que anem fent i una escola e-learning on poder convertir-te en “usuari expert” de Adminet.

Tens cap dubte? Posa't en contacte amb nosaltres.