La primera plataforma all-in-one amb assistent IA.

Digitalitzar el teu despatx és més fàcil que mai amb la suite més completa per administrar comunitats de veïns, ara amb intel·ligència artificial.

LaPlana S. I.
LaPlana SI
Llegir més
Tenen un programari àgil i fàcil d'entendre. El servei a la consultoria d'incidències acostuma a ser força ràpid. Sens dubte ho recomanaria.
Fincas Blach Roig
Finques Blach Roig
Llegir més
Molt contents amb l?experiència que tenim amb ells, des de fa molts anys. Professionals, i amb excel·lents slucions per a la gestió immobiliària. Els recomanem al 100%
Finques Estany
Finques Estany
Llegir més
Bon programa per a administradors de finques i genial atenció postvenda. En Jaume sempre ens ha resolt tots els dubtes i problemes el mateix dia o el següent. Gràcies!
Anterior
Pròxim

Per què Adminet?

Adminet

Altres programes

Així parlen de nosaltres.

Reseñas home pragma
el-mejor-software-administracion-fincas

Característiques del programari

Acadèmia Pragma

L'acadèmia Pragma és un centre de recursos formatius on podràs aprendre a obtenir els millors resultats del nostre programa i estar al dia de l'ús de nous desenvolupaments per sacar el màxim potencial a la teva gestió immobiliària.

Descobreix les nostres seccions dedicades a manuals complets d'ajuda sobre Adminet, un entorn on compartim tots els webinars que anem fent i una escola e-learning on poder convertir-te en “usuari expert” de Adminet.

Tens cap dubte? Posa't en contacte amb nosaltres.