El programa de
administració de
finques més
intuïtiu

Pragma és la solució definitiva per a la digitalització de l'administració de finques i la gestió immobiliària.

Un ecosistema únic

L'ecosistema Pragma ofereix tots els productes i serveis per una digitalització eficient del teu despatx de gestió immobiliària.

Serveis

Descobreix els nostres serveis a mida per a administradors de finques, agències immobiliàries, gestors patrimonials. Serveis de disseny web i màrqueting digital, gestió comptable, formació i molt més.

Adminet

Un dels programaris dadministració de finques i gestió patrimonial més complets i intuïtius del mercat. Amb mòduls adaptats a la teva gestió, podràs escalar el teu negoci gràcies al control i automatització de tasques en el seu entorn.

Pragma +

El programa de serveis per referència que permet estalviar les comunitats i beneficia els administradors. Descobreix el nostre servei de gestió d'incidències i accedeix a grans ofertes en assegurances i energia.

Característiques del programari

Signatura electrònica Pòlisses de Assegurances Disseny ecosistema web Signatura electrònica

Lector de factures PDF Tutories a mida Lector de factures PDF Lector de factures PDF

Academy

L'acadèmia Pragma és un centre de recursos formatius on podràs aprendre a obtenir els millors resultats del nostre programa i estar al dia de l'ús de nous desenvolupaments per sacar el màxim potencial a la teva gestió immobiliària.

Descobreix les nostres seccions dedicades a manuals complets d'ajuda sobre Adminet, un entorn on compartim tots els webinars que anem fent i una escola e-learning on poder convertir-te en “usuari expert” de Adminet.

Tens cap dubte? Posa't en contacte amb nosaltres.

T'ho posem molt fàcil! Visita els nostres plans i tria l'opció que millor s'ajusta a les teves necessitats, o contacta amb nosaltres a comercial@pragma.es i ens posarem en contacte amb tu per oferir-te una proposta a mida.

És difícil fer servir? El nostre programa és conegut pel seu facilitat dús i adaptació.El nostre equip s'encarrega d'oferir-te formació inicial i posa a la teva disposició recursos formatius amb vídeo guies i instruccions senzilles que trobaràs a la nostra acadèmia.

A Pragma no existeix el compromís de permanència! Podràs donar de baixa la teva subscripció en qualsevol moment enviant una sol·licitud a administracion@pragma.es amb un termini de preavís de 30 dies naturals. Tot i això, treballem cada dia perquè triïs estar amb nosaltres.

Estem a la teva disposició les 24 hores del dia al nostre xat. Deixa la teva consulta o incidència i t'ajudarem a resoldre-la immediatament o assignarem un tiquet al nostre equip de suport perquè et guiï en tot moment.

Coneix els serveis que posem a la teva disposició per a la digitalització total de la teva empresa. Dissenyem webs professionals, oferim assessoria comptable i suport tecnològic per només t'has de preocupar del teu negoci.

Amb el programa de serveis per a comunitats podràs beneficiar-te de descomptes en pòlisses d‟assegurances, propostes de millora en subministraments de llum i gas o gaudir d‟un servei gratuït de gestió d‟incidències amb programes de bonificació.