FAQs

T'ho posem fàcil!
Tot el que vols saber sobre Pragma

T'ho posem molt fàcil! Visita els nostres plans i tria l'opció que millor s'ajusta a les teves necessitats, o contacta amb nosaltres a comercial@pragma.es i ens posarem en contacte amb tu per oferir-te una proposta a mida.

És difícil fer servir? El nostre programa és conegut pel seu facilitat dús i adaptació.El nostre equip s'encarrega d'oferir-te formació inicial i posa a la teva disposició recursos formatius amb vídeo guies i instruccions senzilles que trobaràs a la nostra acadèmia.

A Pragma no existeix el compromís de permanència! Podràs donar de baixa la teva subscripció en qualsevol moment enviant una sol·licitud a administracion@pragma.es amb un termini de preavís de 30 dies naturals. Tot i això, treballem cada dia perquè triïs estar amb nosaltres.

Estem a la teva disposició les 24 hores del dia al nostre xat. Deixa la teva consulta o incidència i t'ajudarem a resoldre-la immediatament o assignarem un tiquet al nostre equip de suport perquè et guiï en tot moment.

Coneix els serveis que posem a la teva disposició per a la digitalització total de la teva empresa. Dissenyem webs professionals, oferim assessoria comptable i suport tecnològic per només t'has de preocupar del teu negoci.

Amb el programa de serveis per a comunitats podràs beneficiar-te de descomptes en pòlisses d‟assegurances, propostes de millora en subministraments de llum i gas o gaudir d‟un servei gratuït de gestió d‟incidències amb programes de bonificació.

Sobre Adminet

Usant la connectivitat amb la centraleta Adminet, en rebre la trucada s'obre una finestra que ens diu qui truca, a més d'una llista amb les vostres incidències i correus.

La App Adminet24H permet a l'administrador indicar quines dades poden veure els propietaris de comunitats i lloguers, sense necessitat d'accions addicionals com crear carpetes compartides. A més, serveix com a canal per comunicar via missatgeria amb l'administrador.

Adminet incorpora una app per a l'administrador amb la qual teniu a la vostra disposició totes les dades de totes les vostres comunitats, copropietaris, arrendadors, llogaters i clients, a més del vostre propi correu electrònic, incidències i calendari.

Usant la funcionalitat “Revisions i certificats” podem indicar quants dies o mesos d'antelació volem que el sistema ens avisi d'aquest venciment ia qui volem que avisi.

Adminet incorpora un potent gestor d'incidències que permet dissenyar plantilles per a cada tipus dincidència i començar a resoldre-les amb total agilitat.

El nostre servei de Gestió d'incidències s'encarrega de seleccionar el millor industrial i fer-ne el seguiment de la resolució de la incidència. 

Usant la connectivitat amb la centraleta Adminet, en rebre la trucada s'obre una finestra que ens diu qui truca, a més d'una llista amb les vostres incidències i correus.

Adminet incorpora una gestió documental integral. Tots els documents tenen una destinació a Adminet i es pot localitzar i accedir-hi de forma ràpida. Hauríem d'estar ja treballant sense papers a taula. És més ràpid i sostenible.

Adminet rep les factures dels proveïdors i, mitjançant unes plantilles d'identificació, les incorpora automàticament al sistema, sense necessitat d'intervenció per part de l'usuari.

Els pagaments repetitius per domiciliació bancària es poden configurar perquè es registrin automàticament des de Adminet, simplement descarregant l'extracte a format Norma 43.

Adminet disposa d'un sofisticat sistema de permisos, amb el qual podeu dissenyar perfils de treball i limitar l'accés a les accions i dades que vulgueu. 

Amb Admin24H el propietari rep la convocatòria i pot emetre les seves votacions delegant la representació a l'administrador. Si ho preferiu podeu assistir a la reunió mitjançant videoconferència o de forma presencial i, en tots dos casos, emetre les vostres votacions a través de l'app, de manera que Adminet s'encarrega del recompte i de registrar-ne el resultat.

Tens cap dubte? Posa't en contacte amb nosaltres.