El programa de referència que permet treballar a cost 0.

Benvingut@ al nostre programa de servicis compensatoris, on administradors de finques obtenen bonificacions alhora que milloren la qualitat del servei que presten a les seves comunitats mitjançant ofertes a mida.

Assegurances per a comunitats

Pragma compta amb el seu propi departament especialitzat a obtenir acords preferencials amb grans companyies d'assegurances per millorar les condicions de les pòlisses dels seus clients.

Siguis o no usuari@ d'alguns dels mòduls del nostre programari Adminet, podràs sol·licitar una proposta de millora des del nostre departament per a les comunitats que gestiones.

Entra i beneficia't dels avantatges que ofereix aquest servei.

Millorem les tarifes d'electricitat per a les comunitats que gestiones gràcies a aquest servei gratuït que compara i obté rebaixes sobre l'històric de factures de part de les majors companyies elèctriques.

Només hauràs de compartir algunes dades amb el nostre equip i ells et faran arribar les millors propostes per als teus clients amb rapidesa i garantia, sense necessitat de ser client de Adminet.

Comença a millorar l'estalvi d'electricitat a les comunitats.

T'agradaria millorar les condicions a les tarifes de gas de les comunitats que gestiones? Pragma t'ofereix, sense cap cost un estudi, de contractacions i una proposta de millora assegurada per a la teva cartera immobiliària.

Siguis o no usuari del nostre complet programari Adminet, podràs optar a formar part de l'ecosistema de serveis bonificats Pragma+ i obtenir millors propostes de subministrament de gas i beneficiar-te del nostre programa compensatori per a administradors de finques.

Hemos integrat un equip especialitzat en la gestió de professionals autònoms per a la resolució dincidències en comunitats. Treballem tant amb la teva pròpia xarxa de professionals com amb el nostre ecosistema a nivell nacional, per localitzar i pressupostar el servei requerit complint amb els valors òptims de proximitat, cost i qualitat.

Serveis certificats de reformes, fontaneria, aire condicionat, obra nova, neteja i molt més és el que podreu trobar amb la nostra eina integrada.

Quins serveis us interessen?