GESTIÓ D'INCIDÈNCIES

Descobreix com pots gestionar incidències en comunitats de veïns de manera eficient i sense cap cost amb Pragma. El nostre dedicat servei assistencial està dissenyat per brindar solucions ràpides i de qualitat, adaptant-se perfectament a les teves necessitats, ja sigui que utilitzis el nostre programari Adminet o no.

Com funciona?

A Pragma entenem que la gestió d'incidències en comunitats de veïns pot ser un procés desafiador, especialment quan es tracta de situacions urgents o complexes. Per això, estem aquí per facilitar-te la tasca amb un servei especialitzat que accelera la tramitació de pressupostos per a diversos serveis professionals com reformes, construcció, fontaneria, electricitat, i molt més, tot sense cap cost per a tu.

Com funciona? És força senzill:

1. Envia'ns els detalls de la incidència que necessites resoldre.

2. El nostre equip es posarà en contacte amb tu immediatament, oferint pressupostos personalitzats.

3. Fes servir el nostre innovador sistema de seguiment per monitoritzar l'estat de la incidència en temps real.

Gestió de comunitats més àgil

Però això no és tot; si prefereixes treballar amb la teva pròpia xarxa de col·laboradors, podem assistir-te en la coordinació i la gestió dels pressupostos i el seguiment de les incidències. Registra la teva xarxa de professionals al nostre sistema i nosaltres gestionarem les sol·licituds de pressupost en nom teu, agilitzant el procés i garantint resultats òptims.

No perdis més temps; experimenta una gestió d'incidències a comunitats de veïns més àgil i garantida amb Pragma! Contacta amb nosaltres avui i transforma la manera com maneges les incidències a les teves comunitats.