Serveis per a l'administrador

Després de tants anys desenvolupant programari a mida de les grans necessitats que enfronta la gestió immobiliària, Pragma ha esdevingut un acompanyant ideal per millorar l'eficiència de l'activitat diària a l'administració de finques, gestide patrimoni i immobiliària.

És per això que presentem una sèrie de serveis a mida, especialment pensats per potenciar el creixement del teu negoci mitjançant un únic canal centralitzat.

Volem ser el vostre proveïdor global perquè gaudiu d'una experiència única en la gestió del vostre negoci, integrant el teu programari de gestió amb serveis connectats a ttemps real.

Disseny web professional

Com a experts en desenvolupament tecnològic del sector immobiliari, sabem com n'és d'important tenir un espai web professional on mostrar de forma eficaç els serveis oferts i poder connectar eines com el CRM, mail màrqueting i altres plataformes. Des de Pragma, dissenyem i desenvolupem la teva web corporativa a mida amb posicionament en motors de cerca i gran usabilitat, sincronitzant si cal amb el teu entorno d'Adminet per a una traçabilitat i agilitat eficients.

 

Disseny web per a immobiliàries

Tens una agència immobiliària? Compte amb nosaltres com a proveïdor centralitzat per dissenyar pàgines web per a immobiliàries totalment connectades amb diferents portals i eines, com el nostre mòdul INMO, on realitzar pujades massives de propietats en venda i lloguer, estalviant temps i generant nous clients de manera eficaç.

web-inmobiliaria

El màrqueting per correu electrònic és una eina molt útil per mantenir el teu públic informat en temps real sobre els teus productes i serveis, així com novetats dinterès. A Pragma us oferim campanyes personalitzades amb automatització perquè pugueu optimitzar al màxim les vostres accions comercials. Podràs informar de forma massiva els teus clients sobre una actualitzación important, enviar newsletters a nous contactes per convertir-los en clients, o recuperar usuaris que hagin visitat la teva pàgina web.

 

Màrqueting immobiliari

Dins l'oferta d'habitatges en venda i lloguer, el màrqueting de correu electrònic és una eina totalment efectiva, ja que podeu oferir als vostres clients potencials l'oportunitat de generar llistes d'immobles preferits i comunicar-los avisos sobre aquests immobles. També pots enviar-los un resum automàtic cada setmana/mes, amb immobles similars a les cerques a la teva web, millorant així la ràtio de conversió de les teves visites i la seva recurrència.

A Pragma, hem decidit posar a disposició del mercat immobiliari, un servei especialitzat en l'acompanyament de la comptabilitat de l'empresa, com a fruit de totes les peticions fetes pels nostres clients en aquesta matèria. A més, si gaudeixes del nostre mòdul de comptabilitat dins d'Adminet, podràs veure resoltes les teves consultes dins del programa.

Comptabilitat per a administradors de finques

Comptem amb personal altament especialitzat que us ajudarà a resoldre qualsevol dubte en matèria d'assumptes comptables a l'àmbit de l'administració de finques i gestió patrimonial, amb aplicació directa al teu entorn de gestió si ets client de Adminet. Recordeu que el nostre mòdul de comptabilitat permet realitzar tota la gestió comptable per a la vostra cartera de comunitats, per la qual cosa treballar en aquest entorn al costat del nostre servei d'assessoria millorarà enormement l'efectivitat en la vostra gestió diària.

Vols dominar el nostre programari per millorar la digitalització dels processos del teu negoci? L'equip de Pragma ofereix sessió de tutoria a mida per convertir-te en màster de l'ús de Adminet i altres productes de l'ecosistema.

Podràs reservar les sessions que consideris necessàries per entendre a la perfecció qualsevol mòdul o funcionalitat del programa i escalar així les operacions de la teva empresa, amb resultats garantits.

Gràcies a les tutories d'Adminet, podreu estalviar grans quantitats de temps gràcies a l'automatització de processos dins del programa. D'aquesta manera, la teva activitat diària estarà digitalitzada i serà mucho més fàcil i còmoda.

Quins serveis us interessen?