MAIL MÀRQUETING

Busques una solució eficient per mantenir informats els teus usuaris a l'àmbit immobiliari sense consumir tots els teus recursos? En la nostra posició com Partner 360 de digitalització especialitzat en administració de finques i màrqueting immobiliari, us presentem una opció rendible i automatitzada per enviar comunicats personalitzats a gran escala.

mail-marketing

Disseny i estratègia a la teva mida

No només et proporcionem una eina; ens submergim a la teva marca. Dissenyem comunicacions que reflecteixen la teva identitat, tracem els camins que els teus usuaris recorreran i et connectem amb eines que potencien la teva estratègia. A més, et mantenim al corrent amb informes detallats sobre els resultats de cada campanya.

mail-marketing

Automatització a les teves mans

El poder és a les teves decisions. Tries a qui adreçar-te i quin missatge transmetre. La nostra missió és simplificar i automatitzar, permetent que la tecnologia manegi el procés. Ja sigui per disparar newsletters que capturen nous prospectes o per actualitzar sobre propietats recent disponibles i ajustaments de preu.

Innovació en recorreguts dusuari

Més enllà d'un servei convencional, ens destaquem per oferir experiències personalitzades mitjançant el disseny de “user journey” en plataformes especialitzades en màrqueting immobiliari. Coneixem la importància de mantenir la teva audiència actualitzada i com fer-ho de manera efectiva.

Compromís i lleialtat amb Pragma

La nostra proposta és clara: qualitat i economia de mà a mà. Amb nosaltres, garanteixes informar, atreure i fidelitzar de manera efectiva. Et convidem a provar el nostre servei, sense lligams, i descobrir el potencial de col·laborar amb Pragma a la teva estratègia immobiliària.