TUTORIES FORMATIVES

Busques dominar la nostra tecnologia al màxim? Les nostres tutories formatives estan dissenyades per fer-ho. Entenem que cada client utilitza l'eina de manera única, i el nostre objectiu és que coneguis i aprofitis cada racó de la nostra solució. Ja sigui que facis servir una porció específica del programa o estiguis explorant funcionalitats noves, som aquí per guiar-te.

Identificació de les teves necessitats

No tots utilitzen la nostra eina de la mateixa manera. A l'inici de cada tutoria, ens enfoquem a entendre quins aspectes del programa utilitzes i quins no. D'aquesta manera, personalitzem la formació per adaptar-la a les necessitats específiques, assegurant un aprenentatge rellevant.

Més enllà de les noves funcionalitats

Si bé és essencial conèixer les darreres funcionalitats que oferim, també valorem la importància de treballar eficientment amb les seccions que ja utilitzes. Les nostres tutories no se centren només en allò nou, sinó també en perfeccionar les teves habilitats actuals, maximitzant així la teva productivitat

Aprenentatge aplicat

Les nostres sessions no són només teoria. Durant les tutories, tindràs l'oportunitat d'interactuar amb el programa, posar en pràctica allò que s'ha après i rebre retroalimentació directa. Això assegura que, en acabar, no només tinguis el coneixement, sinó també la confiança per aplicar-lo al teu dia a dia.

Compromesos amb el teu creixement

Cada tutoria és un pas cap al teu mestratge en la nostra tecnologia. Ens comprometem a acompanyar-te en aquest viatge, aclarint dubtes i brindant suport continu. Perquè el teu èxit amb la nostra eina també és el nostre èxit. Junts aconseguirem que treguis el màxim profit del nostre programa!