EQUIP

Al nucli de cada empresa reeixida hi ha un equip compromès, apassionat i talentós. Aquí, a Pragma, creiem fermament que la nostra força i èxit no només rauen en els productes que oferim o els serveis que brindem, sinó, de manera fonamental, en les persones que treballen darrere de cada projecte i decisió.

Christian Huergo

Chief Revenue Officer i President de la Junta Directiva.

Posseïdor d'una vasta experiència en la concepció i el desenvolupament de projectes de negoci amb una perspectiva estratègica i global, Christian és el pilar fonamental que traça el camí per a Pragma, delineant la ruta que ens guiarà cap a la realització dels nostres objectius corporatius.

Pol Junyent

Head of Sales i Membre de la Junta Directiva.

Pol és no sols un expert en el nostre producte Adminet, sinó també el custodi de la rica història de la nostra empresa. Amb una habilitat innata per a la venda i la promoció, dirigeix amb mestratge la comercialització dels nostres productes i serveis.

Guillem Quintanilla

Director de Màrqueting i Membre Actiu de la Junta Directiva.

Guillem, com a estrateg de comunicació i branding, utilitza la seva àmplia experiència en Marketing 360 per destacar Pragma al mercat. El seu objectiu principal és establir connexions que acostin a la nostra audiència a les nostres solucions digitals innovadores.

Alain Sánchez

Responsable IT

Alain, el visionari darrere de la nostra tecnologia, lidera l'equip que manté Pragma a l'avantguarda de la digitalització immobiliària, garantint l'evolució contínua de la nostra plataforma. La seva comprensió completa del programari el converteix en un custodi inavaluable de la nostra marca.

Enric Arasanz

Responsable d'Experiència del Client

Des dels inicis de Pragma, l'Enric ha estat un cofundador essencial, acumulant una àmplia experiència en l'atenció i la satisfacció dels nostres clients. El seu profund coneixement del programari ens permet col·laborar en millores contínues per assegurar-nos estar a l'alçada de les demandes del mercat.

Jaume Jurat

Responsable de Gestió de Comptes

El Jaume, amb les seves habilitats en tecnologia i producte, s'especialitza en la gestió completa del client. Coordina eficientment activitats de suport i vendes per assegurar que els nostres clients tinguin una experiència excel·lent i beneficiosa en fer servir les nostres eines.

Natalia Minguez Angle

Account Representative

Natalia no només gestiona amb destresa la cartera de clients, sinó que s'involucra activament a resoldre qualsevol incidència que sorgeixi. A més, amb la seva capacitat pedagògica, duu a terme tutories sobre els nostres programes, assegurant que cada client maximitzi el potencial de les nostres eines.

Yanelis Valle González

Account Representative

Yanelis és la professional de confiança pels nostres clients, gestionant amb cura, resolent problemes i proporcionant tutories per maximitzar l'ús de les nostres solucions.

Daniel Fernández Fernández

Account Representative

Daniel és el nostre expert en la implementació i resolució de problemes de programari. La vostra experiència en migracions de dades i assistència de nivell inicial és fonamental per a l'equip.

Laura González

Account Representative

La Laura combina la gestió de clients amb una resposta àgil a problemes, assegurant la satisfacció dels clients i oferint tutories per al seu aprenentatge i adaptació.

Marc Núñez Modra

Account Representative

El Marc mostra compromís cap als seus clients, gestionant amb professionalisme i eficiència. Resol incidències i proporciona tutories perquè els clients aprofitin al màxim les nostres eines.