ADMINET

FACTURACIÓ

Al món de l'administració de finques i gestió immobiliària, Adminet Facturación es destaca com el teu aliat fiable, permetent explorar i manejar diverses àrees de negoci. Aquest mòdul, dissenyat meticulosament, facilita ladministració de serveis que van més enllà de ladministració de finques tradicional. Ara pots manejar amb destresa la facturació de serveis auxiliars, portant el teu negoci a noves alçades.

FACTURACIÓ EFICAÇ I PERSONALITZADA

Adminet Facturació se centra a oferir una experiència de facturació personalitzada i sense complicacions. Amb la nostra eina, tindràs la llibertat d'emetre, gestionar i consultar factures amb facilitat, permetent mantenir un control estricte sobre les finances del teu negoci. A més, podràs programar previsions per emetre factures periòdiques, garantint una gestió financera eficient ia temps.

SOLUCIONS INNOVADORES PER COBRAMENTS

Simplifica els processos de cobrament amb Adminet Facturació. El nostre mòdul ofereix opcions flexibles per al cobrament de factures, ja sigui mitjançant banca electrònica, a la caixa oa través d'ingressos en compte. Aquesta flexibilitat no només facilita una administració de fons més eficient, sinó que també garanteix que les teves operacions financeres es desenvolupin sense contratemps, permetent centrar-te a expandir el teu negoci.

GESTIÓ EFECTIVA DE PROVEÏDORS

La gestió de proveïdors ja no ha de ser una tasca àrdua. Amb Adminet Facturació, podeu gestionar i consultar factures de proveïdors de manera fàcil i eficient. A més, ofereix solucions innovadores per pagar factures a proveïdors i industrials mitjançant transferència, xec o domiciliació, facilitant una col·laboració fructífera i sense friccions amb els socis comercials.

Gràcies a una plantilla enginyosament dissenyada, ara pots reclamar tots els rebuts pendents de pagament dels teus arrendaments en un sol clic. Aquesta característica no sols facilita un control més rigorós, sinó que a més et permet estalviar grans quantitats de temps. A més, la total traçabilitat que ofereix el sistema et garanteix una gestió transparent i precisa, permetent mantenir un seguiment detallat de cada transacció.

Aprofita al màxim aquesta eina vital, optimitza els teus processos i dedica el teu temps a allò que realment importa, deixant que el nostre programari manegi les morositats de manera eficient i fiable. Transforma la gestió de les teves comunitats avui mateix!

COMPLIMENT TRIBUTARI SIMPLIFICAT

Amb Adminet Facturació, el compliment tributari és més senzill que mai. El nostre mòdul està equipat per preparar i presentar una varietat de documents a l'Agència Tributària, incloent-hi els models 111, 190, 303, 390 i 347. A més, facilita la presentació del Sistema Immediat d'Informació (SII) i permet rebre i registrar automàticament les notificacions electròniques de l'Agència Tributària, garantint que el teu negoci sempre estigui en línia amb les regulacions vigents.

Plans

Pla bàsic

300 / Set up
 • Formació inicial sense cost
 • Accés Cloud inclòs
 • Comptabilitat
 • Taules dinàmiques
 • Agregador financer
 • Signatura Digital
 • Adminet al dia
 • Correu electrònic certificat
 • Cost de posada en marxa 300€
 • Facturació
 • Identificació de factures PDF
 • Centraleta sincronitzada
 • Adminet 24h App
 • Quadres de comandament

Pla Digital

20 / mes
 • Formació inicial sense cost
 • Tarifa plana Cloud
 • Comptabilitat
 • Taules dinàmiques
 • Agregador financer
 • Signatura Digital
 • Adminet al dia
 • Correu electrònic certificat
 • Sense costos de posada en marxa
 • Facturació
 • Identificació de factures PDF
 • Centraleta sincronitzada
 • Adminet24h App
 • Quadres de comandament

Què inclou el Pla Bàsic?

Amb aquest pla tindràs accés a totes les característiques necessàries per digitalitzar el teu negoci i estalviar grans quantitats de temps. A diferència d'altres solucions, el Pla Bàsic del nostre programari és molt fàcil i econòmic a l'hora de posar-lo en marxa, amb un petit fee de configuració i formació inicial sense cap cost perquè puguis començar a treballar sense complexitat. A més, podràs treballar al núvol sense problemes i connectar-te amb funcionalitats Pro, així com amb plataformes externes per a una major eficiència.

Si tens un petit negoci i només vols fer els primers passos en la digitalització de les teves activitats, el Pla Bàsic d'Adminet és una bona elecció. Gràcies a eines incloses com “Adminet al dia”, podràs organitzar fàcilment les tasques diàries per no perdre't res. Demana ara un pressupost i comença a digitalitzar la teva gestió amb el Pla Bàsic d'Adminet.

Què inclou el Pla Digital?

Si busques elevar el teu negoci a un altre nivell amb eines avançades que et permetin gestionar grans carteres de manera molt eficient i escalable, el Pla Digital d'Adminet és la solució que busques. Mantingues el control a l'instant i pren decisions àgils gràcies a “Adminet El teu Negoci”, l'eina de quadre de comandaments; o automatitza costosos processos com lentrada de factures amb el nostre identificador automàtic de PDF. A diferència del Pla Bàsic, el nostre Pla Digital ofereix importants descomptes en l'ús d'eines sincronitzades com ara la Firma digital, el correu electrònic certificat o l'automatització de la conciliació amb Norma 19, 43 o 57.

El Pla Digital no requereix una inversió inicial per posar-la en marxa i porta inclosa una formació inicial sense cost perquè puguis aprendre ràpidament com treure el màxim profit al nostre programari. Fa el salt a la digitalització del teu negoci!

*Despeses de migració per part del nostre equip de desenvolupament, no incloses.

Funcionalitats PRO

Signatura Digital

Signatura Digital

Permet signar documents directament des d'un ordinador o dispositiu mòbil amb total validesa jurídica, amb integració d'una plataforma certificada.

Correu electrònic certificat

Correu electrònic certificat

Comunicació que certifica l'enviament, contingut, documents adjunts i el lliurament al destinatari amb validesa legal igual que un burofax.

Identificació Factures PDF

Identificació Factures PDF

Lector automatitzat de documents PDF que registra els camps rellevants i els registra automàticament al sistema sempre que es rebin en un correu electrònic.

Quadres de comandament

Quadre de comandaments

Quadre de comandaments que permet generar analitzar gràfiques amb dades congregades per a la presa de decisions de forma fàcil, també conegut com a “Business Intelligence”.

Dahsboard de benvinguda

Dashboard inicial

Una pantalla de benvinguda que ens permet saber en una sola ullada totes les tasques pendents de cada dia i poder accedir als panells més importants per a l'activitat diària.

Centraleta sincronitzada

Centraleta sincronitzada

Recepció de trucades amb connexió al sistema on cada trucada t'ofereix informació immediata de qui realitza la trucada i tota la informació relativa a aquest contacte, com la raó de la trucada i tota l'activitat pendent en relació amb aquest.

N19, N43 i N57 Automatitzada

N19, N43 i N57 Automatitzada

Conciliació bancària per a la comptabilització automàtica d'extractes bancaris d'acord amb les normes 19,43 i 57.

*Pla Digital: tarifa plana Cloud fins a 0,10GB / propietat. Consulta tarifes per contractar més capacitat.