POLÍTICA DE PRIVACITAT 

INTRODUCCIÓ 

La seva privadesa és important per a nosaltres, així que, mitjançant aquest document, us expliquem quines dades recollim dels usuaris, com les utilitzem i per a què, entre altres indicacions.  

Per a la vostra informació, mai demanarem més informació de la que realment necessitarem per als serveis requerits; mai no la compartirem amb tercers, excepte per obligació legal o amb la seva autorització prèvia; i mai no utilitzarem les seves dades per a una altra finalitat no indicada prèviament. 

Com a usuaris de la web i/o usuaris-client, haureu de llegir atentament aquesta Política de privadesa de manera regular, i sempre que introduïu les vostres dades personals, ja que aquest document pot patir modificacions ja que el prestador pot modificar qualsevol tipus d'informació que pogués aparèixer a la web per complir amb la normativa o actualitzar la política, i sense que hi hagi l'obligació de preavisar o posar en coneixement dels usuaris aquestes obligacions, i és suficient la publicació al lloc web del prestador. 

PRAGMA INFORMÀTICA, SL , com a responsable del lloc web i Adminet (d'ara endavant l'app), de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ja la lliure circulació d'aquestes dades i la resta de normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, i per la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), us informa que té implementades les mesures de seguretat necessàries, d'índole tècnica i organitzatives, per garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades introduïdes. 

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: 

Identitat: PRAGMA INFORMÀTICA, SL (també el prestador o PRAGMA indistintament) 

NIF: B58959784 

Adreça postal: Av. del Portal de l'Àngel 38, 2-1, 08002 Barcelona  

Correu electrònic: administracion@pragma.es  

PRAGMA INFORMÀTICA, SL com a responsable del lloc web, de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d'aquestes dades i la resta de normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, i per la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), us informa que té implementades les mesures de seguretat necessàries, d'índole tècnica i organitzatives, per garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades introduïdes. 

MÈTODE D'OBTENCIÓ DE LES DADES, QUE DADES RECABEM i la seva FINALITAT 

Les dades que recollim, la manera com les obtenim i la finalitat del tractament és la següent: 

  1. formulari de contacte:  
  1. formulari de sol·licitar pressupost:  
  1. formulari de sol·licitar pla bàsic:  
  1. formulari de sol·licitar pla digital:  
  1. Xat web
  1. Formularis de subscripció a la newsletter:  
  1. Dur a terme la relació contractual i les gestions administratives, fiscals i comptables anàlogues i que siguin necessàries virtut de la legislació vigent 

Podeu revocar en qualsevol moment el vostre consentiment remetent un escrit amb l'assumpte «Baixa» al mail ressenyat. 

D'acord amb la LSSICE, PRAGMA no fa pràctiques de SPAM, per tant, no envia correus comercials per e-mail que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l'Usuari. En conseqüència, a totes les comunicacions que rebrà del prestador, l'usuari té la possibilitat de cancel·lar el seu consentiment exprés per rebre les nostres comunicacions. 

No tractarem les vostres dades personals per a cap altre fi de les descrites excepte per obligació legal o requeriment judicial. 

No serà objecte de decisions basades en tractaments automatitzats que produeixin efectes sobre les vostres dades. 

TERMINI DE CONSERVACIÓ DE LES DADES: 

Les vostres dades es conservaran mentre duri la relació comercial amb nosaltres o exerceix el vostre dret de cancel·lació o oposició, o limitació al tractament. No obstant això, conservarem les vostres dades en els terminis legalment previstos en les disposicions aplicables. 

DESTINATARIS DE CESSIONS O TRANSFERÈNCIES: 

PRAGMA INFORMÀTICA, SL pot haver-hi ocasions en què requereixi sol·licitar el consentiment de l'usuari per comunicar les seves dades a col·laboradors amb què PRAGMA treballeu i que siguin d'interès per a l'usuari. En aquest cas, PRAGMA mitjançant correu electrònic us informarà d'aquest nou col·laborador i us sol·licitarà el consentiment per a la cessió de les vostres dades. En aquesta comunicació, s'indicaran les dades del col·laborador perquè l'usuari quedi informat i valori si voleu fer la cessió de les vostres dades.  

PRAGMA INFORMÀTICA, SL també podrà facilitar informació a les forces i cossos de seguretat sota ordre judicial o per obligació d'una norma legal, sens perjudici de poder bloquejar o cancel·lar el compte si hi pot haver indicis de la comissió d'algun delicte per part de l'usuari. La informació facilitada serà només la que disposi en aquell moment el prestador. 

La informació que ens proporcioneu tant a través d'aquest lloc web com a través de l'aplicació serà allotjada als servidors de PRAGMA INFORMÀTICA, SL, contractats a les empreses LAN COMPUTER, SL Garcilaso, 11, local, Barcelona, CIF B60819935 i ARSYS INTERNET, SLU Mare de Déu, 21, Logronyo, CIF B85294916 que presten el servei d'allotjament de la web. El tractament de les dades de l'entitat està regulat mitjançant un contracte d'encarregat del tractament entre el prestador i aquesta empresa.  

Així mateix, el prestador utilitza determinades eines per prestar serveis necessaris per al desenvolupament de lactivitat, podent emmagatzemar les seves dades. Aquestes eines són les següents: 

Google Analytics: per fer una anàlisi i mètrica de l'ús que els usuaris fan de la web a través de les cookies. La informació que generen i recopilen aquestes galetes sobre l'ús (incloent-hi l'adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google Inc., ubicada a Delaware, 1600 Amphitheatre Parkway, muntaré View (Califòrnia), CA 94043 dels Estats Units. ), als seus servidors dels Estats Units. 

Email Màrqueting: s'utilitza per al servei de correu màrqueting: Mailchimp, The Rocket Science Group LLC, 675 Ponç De Leon Ave NE Ste 5000 Atlanta, GA, 30308-2172 EUA, empresa del grup Intuit Inc. 

DRETS DE LES PERSONES INTERESSADES: 

Com a usuari-interessat, podeu sol·licitar l'exercici dels següents drets davant PRAGMA INFORMÀTICA, SL presentant un escrit a l'adreça postal de l'encapçalament o enviant un correu electrònic a administracion@pragma.es, indicant com Assumpte: «PROTECCIÓ DE DADES: DRETS DELS AFECTATS «. 

Drets: 

Com a usuari, teniu dret a retirar el consentiment donat en qualsevol moment. La retirada del consentiment no afecta la licitud del tractament efectuat abans de la retirada del consentiment. 

També té dret a presentar una reclamació davant l'autoritat de control si considera que els seus drets s'han vist vulnerats en relació amb la protecció de les seves dades (aepd.es). 

INFORMACIÓ ADDICIONAL 

MESURES DE SEGURETAT: 

Les dades que ens faciliti es tractaran de manera confidencial. El prestador ha adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives i tots els nivells de protecció necessaris per garantir la seguretat en el tractament de les dades i evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el robatori, el tractament o l'accés no autoritzat, d'acord amb l'estat de la tecnologia i naturalesa de les dades emmagatzemades. Així mateix, es garanteix també que el tractament i registre en fitxers, programes, sistemes o equips, locals i centres compleixen els requisits i les condicions d'integritat i seguretat establertes a la normativa vigent. 

IDIOMA 

L'idioma aplicable a aquesta política de privadesa és el castellà. Per tant, en cas que hi hagués alguna contradicció en alguna de les versions facilitades en altres idiomes, prevaldrà la versió en català. 

CONNEXIÓ DEL SEU COMPTE DE GOOGLE MITJANÇANT GOOGLE OAUTH 

Una de les opcions que dóna l'app, si el client ho desitja, és la de connectar el vostre compte de Google a la app web (plataforma), i així gestionar el vostre correu corporatiu a través de la mateixa. Per realitzar aquest procés, PRAGMA instal·larà aquest correu corporatiu als vostres servidors perquè puguin gestionar-se a través d'Adminet.  

Aquesta integració és un servei completament opcional i no es requereix per fer servir la nostra plataforma. Però si voleu, haureu de donar-nos el permís mitjançant Google Oauth, per concedir-nos l'accés al vostre compte de Google. Mitjançant aquesta opció, el prestador podrà configurar el compte dins de l'app. En fer-ho, comprèn i accepta que PRAGMA allotjarà la informació del vostre compte i se us permetrà aquesta gestió per als fins específics ja detallats per proporcionar-vos els Serveis, d'acord amb els permisos gestionats amb Google que són: accés a 'email'. 

En qualsevol moment, podeu desconnectar el vostre compte de Google i eliminar aquestes dades al vostre compte o comunicant-vos amb administracion@pragma.es i sol·licitant que s'elimini. 

ENVIAMENT CV 

En cas que l'usuari enviï el seu CV a través del nostre web, se us informa que les dades aportades seran tractades per fer-lo partícip dels processos de selecció que hi pugui haver, duent a terme una anàlisi del perfil del sol·licitant amb l'objectiu de seleccionar el millor candidat per al lloc vacant del Responsable. Informem que aquest és l'únic procediment oficial per acceptar el vostre currículum, per la qual cosa no s'acceptaran els currículums remesos per un altre procediment diferent. En cas de produir-se alguna modificació en les dades, us preguem ens ho comuniqueu per escrit al més aviat possible, a fi de mantenir les vostres dades degudament actualitzades. 

Les dades es conservaran durant un termini màxim d'un any transcorregut el qual es procedirà a la supressió de les dades garantint un total respecte a la confidencialitat tant en el tractament com en la destrucció posterior. En aquest sentit, transcorregut aquest termini, i si voleu continuar participant en els processos de selecció del Responsable, us preguem que ens remeti novament el vostre currículum. 

CANVIS A LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVACITAT 

PRAGMA es reserva el dret a modificar aquesta política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials. 

REVOCABILITAT 

El consentiment prestat, tant pel tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a PRAGMA en els termes establerts en aquesta política per a l'exercici dels drets. Aquesta revocació en cap cas no té caràcter retroactiu. 

LEGISLACIÓ 

Amb caràcter general les relacions entre PRAGMA INFORMÀTICA, SL amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquesta web, estan sotmesos a la legislació i jurisdicció espanyola a què se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de Barcelona.