1. Acceptació dels Termes i Condicions

En accedir i utilitzar pragma.es (d'ara endavant, «el Lloc»), vostè accepta i es compromet a complir els termes i condicions següents (d'ara endavant, «Termes i Condicions»). Si no esteu d'acord amb aquests Termes i Condicions, si us plau no utilitzeu el Lloc.

2. Transferència de Dades de Contacte

2.1. En proporcionar les vostres dades de contacte al Lloc, vostè accepta i atorga el seu consentiment perquè Pragma.es transfereixi aquestes dades a empreses col·laboradores de Pragma (d'ara endavant, «Empreses Col·laboradores»).

2.2. Aquestes Empreses Col·laboradores poden utilitzar les seves dades per posar-se en contacte amb vostè en relació amb productes, serveis o ofertes que puguin ser del vostre interès. Si no voleu rebre aquesta comunicació, us recomanem no proporcionar les vostres dades de contacte al Lloc.

2.3. Pragma.es es compromet a no vendre, llogar o compartir les dades de contacte amb tercers, excepte en la forma descrita en aquests Termes i Condicions.

3. Protecció de dades personals

3.1. Pragma.es respecta la seva privadesa i es compromet a protegir les seves dades personals. Per obtenir més informació sobre com recopilem, fem servir i protegim les vostres dades personals, consulteu la nostra Política de Privadesa.

3.2. El Lloc implementa mesures de seguretat tècniques i organitzatives adequades per protegir les vostres dades personals contra l'accés, ús, alteració o divulgació no autoritzats.

4. Modificacions als Termes i Condicions

Pragma.es es reserva el dret de modificar aquests Termes i Condicions en qualsevol moment. Les modificacions entraran en vigor immediatament després de la seva publicació al Lloc. És responsabilitat de l'usuari revisar regularment aquests Termes i Condicions per estar al corrent de qualsevol canvi.